3D virtuelne ture Banja Luka

3D VIRTUELNE TURE

Kao privredno društvo koje posluje više od 30 godina u oblasti geodezije i preko 15 godina u oblasti arhitekture odlučili smo da svoje poslovanje proširimo za još jednu uslugu, koja će objediniti sva dosadašnja znanja i stečena iskustva i našem okruženju ponuditi uslugu na svjetskom nivou.

Naš tim čine visokoobrazovani stručnjaci iz pomenutih oblasti, zaljubljenici u prostor i ljepotu njegovog prikaza.

Iako se na tržištu nude različite platforme i načini izrade 360 fotografija i virtuelnih tura, odlučili smo se za najkvalitetniju, najsavremeniju opremu i platformu koja je domaćin virtuelnih tura od 2010. godine.

Misija:

Naša misija je pružiti vrhunski doživljaj 3D virtuelnih tura kroz više od 30 godina stručnosti i posvećenosti.

Nastojimo iznijeti ljepotu i funkcionalnost prostora kroz najmoderniju opremu, omogućavajući našim klijentima da istraže, prezentuju i dožive svoju okolinu na inovativan i impresivan način.

Ne želimo samo isporučiti proizvod koji zadovoljava tehničke standarde, već i pružiti rješenje koje zaista doprinosi Vašem uspjehu i postizanju ciljeva.

Vizija:

Naša vizija je biti lideri u industriji 3D virtuelnih tura, neprestano nadmašujući očekivanja naših klijenata i postavljajući standarde inovacije.

Kroz stalno ulaganje u najnoviju opremu i tehnologiju, želimo oblikovati budućnost digitalnog doživljaja prostora.

Ponosno gradimo naše poslovanje na temeljima dugogodišnjeg iskustva, profesionalnosti i predanosti pružanju vrhunskih proizvoda.

Klijentovo zadovoljstvo i stvaranje vrhunskih 3D virtuelnih tura su srž naše vizije, težimo ostvariti dugoročne partnerske odnose zasnovane na povjerenju, kvalitetu i inovacijama.