3D virtuelne ture Banja Luka

3D VIRTUELNE TURE

Kome su namijenjene?

Virtuelne ture su namjenjene korisnicima prostora koji traže tehnički zadivljujuće rezultate.

Kompanije koje zahtijevaju inovativne, interaktivne, prilagođene dizajnirane interfejse i funkcionalnosti koje ističu njihovu nepokretnosti i marketinšku kampanju svoju odskočnu dasku će pronaći upravo ovdje.

Primjena virtuelnih tura je zabilježena u mnogim oblastima poslovanja:

  • Turizam/hotelijerstvo,
  • Ugostiteljstvo,
  • Kultura,
  • Medicina,
  • Obrazovanje,
  • Prodaja,
  • Tržište nekretnina. 

Virtuelna tura povećava prosječno vrijeme koje korisnik provede na web stranici za 5,5 puta!

Sve naše 3D virtuelne šetnje se brzo izvode i koriste najnovije tehnološke inovacije u oblasti tura, što nam omogućava da snimimo i proizvedemo proizvod koji će uvijek privući pažnju.

Kako izgleda snimanje?

Snimanje Matterport virtuelne ture je brzo i efikasno.

Šaljemo stručna lica na Vašu lokaciju koji koriste specijalizovanu opremu za snimanje svih prostora potrebnih za uključivanje u turu.

U zavisnosti od veličine lokacije, zavisi i trajanje snimanja.

Nakon što je snimljena, tura se konstruiše i postavlja na Matterport servere. Zatim je potrebno 24-48 sati da se tura u potpunosti renderuje, nakon čega je možete ugraditi na vaš vlastiti veb sajt.

Ukoliko želite dodatna podešavanja, personalizovanja video prikaza i dodavanje opisa, vrijeme isporuke krajnjeg proizvoda se povećava u skladu sa količinom traženih dodataka.

Usluge koje Vam nudimo:

3D virtuelne ture

Naš servis prilagođenih 3D virtuelnih tura pruža Vam savršen alat za povećanje vidljivosti vaših lokacija i osvajanje publike. Uz slike visoke rezolucije i čist dizajn imaćete fantastičan povrat ulaganja. 3D virtuelne ture su dokazana marketinška metoda koja ima jedinstvenu sposobnost da stavi korisnike unutar prostora koji želite promovisati, povećavajući njegovo angažovanje, povjerenje i stvarajući nove poslovne prilike. 3D virtuelne ture su idealne za prikazivanje na računarima i mobilnim uređajima, uključujući interaktivne informacione tačke, opcije navigacije, prilagođeni dizajn i dodavanje opisa i veza prema klijentovim informacijama.

360 Fotografije

Za razliku od standardnih fotografija i fotoaparata, naša kamera se obrće oko svoje ose za 360° i na taj način uz profesionalne senzore bilježi sve što se nalazi oko nje. Ovakve fotografije pružaju Vašim klijentima potpuno drugačiju perspektivu Vaše lokacije.

Maketa (Dollhouse view)

Pregledni trodimenzionalni prikaz prostora koji korisnicima omogućava da vide cjelokupnu strukturu iz različitih perspektiva, kao što se gleda unutar makete objekta.

Fotografija

2D fotografije visoke rezolucije koje prikazuju određene uglove i detalje prostora pružajući živopisne i detaljne slike s bogatim kontrastima. Mogu se koristiti kao klasične fotografije za prezentaciju prostora.

Video

Iz Matterport 3D virtuelne ture može se dobiti videozapis koji pruža dinamičan prikaz prostora. Video može posebno naglasiti određene detalje, poput arhitektonskih karakteristika, uređenja enterijera ili posebnih dijelova prostora.

Google street

Moguća integracija virtuelne 3D ture na Google street view što povećava broj posjeta i globalnu prezentaciju prostora.

Dimenzije

Moguće je na lak i brz način vršiti mjerenja dimenzija u okviru virtuelne ture objekta.

Praćenje gradnje

Po dogovoru sa Investitorom moguće je periodično vršiti snimanja sa karakterističnih tačaka i na taj način bilježiti promjene na gradilištu. Takođe, moguće je dodavati opise i zadatke korisnicima koje ovlasti Investitor za pregled i izmjenu zadataka. Na taj način smanjuje se vrijeme provedeno na obilaske gradilišta, dogovore sa majstorima već se sa par klikova sve riješava iz kancelarije.

Floor plan

2D nacrti različitih spratova prostora, koji pokazuju raspored soba, vrata, prozora i drugih detalja.

Oblak tačaka

Tehnički prikaz prostora u obliku tačaka, često korišten za precizno mjerenje udaljenosti i dimenzija unutar prostora. Upotrebu dosta pronalazi kod snimaka postojećeg stanja prije renoviranja ili prikikom gradnje objekata.

Statistika i održavanje

Nudimo Vam informaciju o broju pregleda virtuelne ture, kao i održavanje i izmjenu informacija/tagova.